tirsdag, april 17, 2007

Isagervej



Dette var så nok vores sidste besøg på Isagervej, vi var der for at afhente et trailerlæs som dels skulle havne her hos os og dels skulle opbevares. Det er lidt vemodigt, da vi måske ikke helt er færdige med Ringkøbing, som vi har fundet ud af er en dejlig by, men der er jo ingen naturlov som siger, at vi ikke kan vende tilbage dertil på en dejlig sommerdag og slentre rundt i de gamle gader og nyde bylivet der.
Nu bliver det så dejligt at have Sussi tæt på os, og mon ikke vi får set en del til hende denne sommer, da Claus jo rykker teltpælene til København til maj. Jeg håber at vi skal have gang i en masse håndarbejde, strik, hækling, filtning m.m., det kan vi nok få adskillige timer til at gå med. Måske har hun også lyst til at deltage noget i livet med urte- og kryderhaven her, så vi kan få diverse ting dyrket og opbevaret i fryser og tørret, samt på glas til næste vinters forbrug. Der er jo ikke mange haveudfoldelsesmuligheder i "dukkehuset" i Viborg.
Det har været nogle forrygende, næsten sommerdage vi har haft på det sidste, men nu melder meteorlogerne igen om koldt og blæsende vejr, ja sågar nattefrost, så selv om det kribler i fingrene for at få havens krukker fyldt med sommerblomster, må vi styre os, og lade dem stå i drivhuset et stykke tid endnu. Vi har fået sået div. i drivhuset, basilikum, dild, spinat, salat og rødbeder( hvor vi anvender de spæde blade i salat), så nu venter vi på at det skal spire. Det er altid så dejligt at hente hvad man lige har lyst til i haven.
Vi skal også igang med at gøre noget ved krydderurtebedet, da vi nu ved hvilke planter vi bruger rigtig meget af, og hvilke der næsten aldrig bliver anvendt, det bliver nok det næste vi skal gøre, og måske er vejret stadig o.k. når vi lander herhjemme efter arbejde idag.

1 kommentar:

Sussi sagde ...

Jo, mon ikke vi får tid til nogle af vores fælles interesser når jeg snart bliver græsenke...!