søndag, april 29, 2007

Ny sæson i tipien

















Så lykkedes det os endelig at på tipien op. I torsdags var der helt vindstille, så det var en meget heldig dag vi havde aftalt at Claus skulle komme for at hjælpe med at få teltdugen op, det lykkedes til fuldkommenhed, ozanen blev også monteret, samt en del af liningen, så blev det for mørkt og Poul Erik måtte så klare det sidste om fredagen, det var ca. 1 times arbejde, og så kunne vi gå ud for at sove i tipien natten til lørdag. Jensen synes det var dejligt at sove på sin pude derude, og vi er fri for at blive vækket af ham kl. 5.15 da han bare selv kan gå ud i haven for at besørge. Nattetemperaturen her hos os var 4.4 grader men der var ikke problemer med at holde varmen.
Lørdag morgen havde vi aftalt at vi ville tage en tur til Ulbjerg Klint med Jensen, så han kunne få noget af krudtet løbet af sig, da han kan løbe frit derude på de tider af dagen hvor der ikke er ret mange andre mennesker på stranden. Han nød og vi nød, det var en morgen med sol, ingen vind, vandet var blikstille (et mærkeligt udtryk), fuglesang og kun nogle få optimistiske fiskere ved Klinten. Vi gik en lang tur langs stranden, og fik forøget samlingen af hulsten samt fundet et enkelt forstenet søpindsvin. Efter turen var det retur for at indtage morgenmåltidet på terassen.
Resten af dagen stod på havearbejde, bl.a. græsslåning, samt plantning af diverse krydderurter og pelargonier, og så fik vi uventet besøg. Det var Jensens "bedstemor" og hendes barnebarn. De ville så gerne se hvor stor han er blevet, og bedste måtte tude lidt da hun så ham, da hun var passer for hvalpene da de var nyfødte, fordi menneskeforældrene var på ferie i Italien. Der blev også lige tid at runde huset med støvsugeren, samt at få lidt vasketøj tørret ude. Alt i alt var det en god lørdag.




Ingen kommentarer: