Selv om det nordlige af Jylland er ramt af en varmebølge, skal der alligevel mad på bordet. Det er ikke nemt at tage sig sammen til at fremstille noget, men i dag har jeg lavet mad til 2 dage. I dag vil vi spise risotto med tomater og champignon, dertil en salat af feta, oliven og basilikum og så en rest røget helt. Der er også jordbærgrød i køleskabet, så mon ikke vi bliver mætte.
Sune kommer hertil i morgen, og så er der selvfølgelig taget hensyn til, hvad han gerne vil spise, så derfor har jeg forberedt "Fiskefad med spinat" og opskriften kommer lige her:
6-800 g. mørksejfilet
salt
peber
450 g. frossen spinat
5 tomater
1 tsk. oregano
5 dl. mornaysauce
rasp
Fordel den optøede spinat i bunden af et smurt ildfast fad og drys med salt og peber. Skær fisken i portionsstykker og placér disse ovenpå spinaten. Drys igen med salt og peber. Skær tomaterne i skiver, læg dem på fisken, drys med oregano og hæld mornaysauce over. Drys lidt rasp på.
Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min.
Server med pasta og grøn salat.
Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar