torsdag, oktober 26, 2006

Mere efterår

Det er træls at det nu er mørkt når man står op om morgenen, og også næsten mørkt når vi kommer fra arbejde. Det er meget ubehageligt at tænke på at nu har vi 2 vintre og 1 sommer foran os, men vi håber da naturligvis at der lige pludselig er lyst og forår igen.
For at komme nogenlunde helskindet igennem den mørke tid, må vi jo finde nogle lyspunkter, og det kan f.eks. være at lave noget dejligt syltetøj af sommerens bær. (Vi plukker faktisk hindbær endnu), vi har plukket 1 1/2 kg den sidste uge. Et andet lyspunkt kan være at pynte op både ude og inde med div. græskar og mange lys.
Vi holder faktisk også meget af at lave noget mad med de dejlige grove grøntsager fra vores urtehave. Bl.a. supper og bagte grøntsager på grillen.

Da Sune var her på en lille miniefterårsferie blev der også lavet Haloweengræskar, og det er jo også dejligt at ha' dem til at lyse op udenfor om aftenen.

Det bliver lidt spændende at gå natten i møde, da der er varslet efterårstorm i Danmark.
Vi har været rundt og stille forskellige ting fra haven ind, da vi ikke så gerne vil have noget ødelagt.

1 kommentar:

Sussi sagde ...

Hold da op, der er gang i bloggen nu!
Ja, det bliver spændende med en efterårsstorm. Her hos os melder de jo om vindstød op til orkanstyrke... Vi får se, hvad der sker.