torsdag, februar 22, 2007

Dagen derpå

Så er det blevet dagen efter den store snestorm, vi er blevet gravet fri af en stor gravko.Vi var så heldige at vi så Peter køre forbi og så fik vi lige fat i ham og fik ham til at flytte de store dynger sne som havde lagte sig tilrette lige i vor indkørsel. Poul Erik valgte alligevel at tage en afspadseringsdag, da vi hørte at vejen mod Skals ikke var speciel god at køre på. Jeg har været sygemeldt siden tirsdag, med ømme skuldre og spændingshovedpine, men mon ikke nogle dage herhjemme i en god varme hjælper på problemet.


Jensen synes det er utrolig dejligt med disse store mængder sne, han mosler rudnt derude, nogen gange kan vi næste ikke se ham, da han næsten går i et med den al sneen. Han forsøger at fange fuglene som flittigt besøger vore fodringsteder i haven.






For ca. 1 time siden kom der 2 helikoptere forbi lige over vor have og så tænker man, at det må være det helt rigtige transportmiddel på en dag som denne, hvor radio og TV advarer mod al udkørsel i Nord-Midtjylland og på Sjælland. Poul Erik har lige vovet sig ud for at handle lidt. Når han kommer hjem igen skal vi have kakao og boller. Det må da være det helt rigtige på en vinterdag.

Ingen kommentarer: