mandag, marts 19, 2007

Martsweekend





Weekend i marts byder på al slags vejr. Ugen optil har været med rigtig forårsvejr, hvor der så småt er blevet begyndt på forårsarbejdet i haven med oprydning, klippet stauder ned, plantet lidt forår i krukker, fejet terasser, revet græsplæne o.s.v., men så blev der rigtig vinteragtig til weekenden igen, med blæst (faktisk storm) og regn samt lave temperaturer så der var ikke rigtig lyst til at fortsætte arbejdet i haven.
Sune kom hertil fredag eftermiddag, så vi besluttede at sætte en film på videoen, valget faldt på Bjergkøbing Grand Prix, som er en klassiker, og vi nyder at se den med jævne mellemrum. Sammen med den var der også god tid til strikketøjet. Lørdag var vejret kun til indesysler og lidt arbejde på den lukkede terasse, da solen skinnede indimellem. Vi kørte en tur til vore sommeryndlingssteder, d.v.s. Simested Å, Borup Hede, samt fjorden, denne gang blev det Virksund. Det er sært at tænke på, at om 5-6 måneder er der frodigt med lyng, tyttebær og sortebær på heden (alle er gode til kryddersnaps.) Der er også mulighed for at plukke enbær.
Åen flyder også snart et mere frodigt landskab, så det bliver spændende om Poul Erik i år får held med at fange nogle ørreder. I Virksund sad der en skarv og kiggede sig omkring efter en lækker fisk, det er de lokale garnfiskere nok ikke så interesseret i, da de mener det gå ud over deres garnfiskeri, men åfiskerne mener også det er problematisk med garnfiskeriet i fjorden, specielt lige i åudløbet.
Søndag blev en dag med meget blæst, regn og sågar torden og lyn, så vi opholdt os inde hele dagen.

Ingen kommentarer: