torsdag, november 16, 2006

Borscht - uhm


Jeg fik lyst til at lave borscht til os - og det var en succes. Det smagte helt vildt godt, og derfor følger Hannes opskrift her:
Til 6 personer tager man:
2 fed hakket hvidløg
100 g finthakkede løg
1/2 kg groftrevne rødbeder
2 groftrevne gulerødder
1 lille groftrevet persillerod
2 spsk olivenolie
225 g grofteven kartoffel
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
1 1/2-2 l. grønsagsbouillon
1 laurbærblad
salt-friskkværner peber
Sauter hvidløg, løg, rødbede, gullerødder og persillerod i olie 4-5 min. under omrøreing. Bland kartofler, tomatpuré, bouillon og laurbærblad i, og lad det snurre under låg 1 time. Blend suppen og smag til med salt og peber.
Rør 3 dl creme fraice med purløg og smang til med salt og peber.
Server suppen og kom en klat krydret creme fraice på toppe.

Ingen kommentarer: