tirsdag, september 02, 2008

EFTERÅR





Efteråret er begyndt, det ses i haven, hvor der vokser svampe alle mulige og umulige steder. Æblerne er blevet plukket idag. Høstanemonerne står og viser sig frem forskellige steder og bøjer sig efter vinden. Lige nu er klokken 18.20 og det er allerede så mørkt at der burde tændes lys, men vi har endnu ikke fået monteret lamper i stuen, så vi må klare os med blok- og fyrfadslys, men mon ikke det er muligt at spise uden elektrisk lys. Håber det, da der er lavet aftensmad, bestående af afrikanske bøf med ris, stegte bananer og tomatsalat.
Vi håber da at der vil komme mere sommervejr, da det vil være dejligt at få lidt mere sol og varme, til at lade batterierne op med inden den mørke tid virkelig kommer.
Vi mangler også at lave en del udendørs endnu, og det skrider nu bedst, når vejret er ordenligt, så vi kan gå sammen og få noget fra hånden.
Hindbærrene og brombærrene yder rigtig meget for tiden, så der skal vist købes en flaske vodka, så der kan fremstilles en hindbærlikør til brug i julen.
Drivhuset synger på sidste vers, men der er stadig masser af tomater til både madder, salat, og tomatsuppe.

1 kommentar:

Sussi sagde ...

Den aftensmad lyder rigtig lækker - uhm!