søndag, november 23, 2008

Vinternes første sne


Det blev så dagen i går den 22. november at det første hvide viste sig, kun ganske få mm. men alligevel en påmindelse om at det nu er vinteren som står for døren. Det er koldt men alligevel dejligt, for solen skinner og der er ikke megen vind, så det o.k. at opholde sig udendørs, til forskel for den sidste tids blæst og regn, hvor man kun bevæger sig udendørs når det er absolut nødvendigt.
Vi kørte fra morgenen til Diana Lys, som hver lørdag i november holder lyssalg, og vi regner med at næste års forbrug af lys nu er havnet her på matriklen, det er også 5 klapkasser, fyldt til randen, så nu er det spændende at se, om de rækker.
Poul Erik kørte kl. 12.45 mod Vildbjerg, hvor han skulle deltage i skolens 100års jubilæum, Sussi kørte til Aalborg kl. 17.00 for at deltage i en 30års fødselsdag, og siden har Jensen og jeg været alene, men aftenen i går blev tilbragt med godt genhør med adskillige Beatlesmelodier, på DR1, hvor der blev vist en koncert fra Horsens, med sange fra deres White Album. Det var god underholdning til en aleneaften.

Ingen kommentarer: