søndag, november 02, 2008

Jeg vil male dagen blå





Så er november begyndt, og jeg kommer til at tænke på sangen Regnvejrsdag i november, selv om dette er det modsatte, nemlig en solskinsdag i november.
Himlen er dramatisk smuk, med flotte cumulusskyer, som driver langsomt fremad. Edderkoppene har haft travlt, da deres fantastiske spind ses allevegne, nu ekstra tykke af et lag rim, det er håndarbejde som selv de dygtigste med hæklenål og knippelbrædt vil have svært ved at eftergøre.
Haloween er overstået, og her på matriklen var der nogle som ikke klarede mosten, så nu er græskarhovederne blevet lidt brede og slappe, så det er på tide de havner på komposten.
Dagen i dag skal bruges til at lave lidt mad til fryseren, så det er nemt at tage halvfabrikat op, på de arbejdsdage som er for lange til at vi orker at lave god mad fra bunden af. Ved at have et lager i fryseren falder vi nemlig ikke for fristelsen til at købe junkfood og får så alligevel hjemmelavet mad også disse dage.
Der er også planer for lidt oprydning i haven, når solen får mere magt, og i aften skal vi ligesom halvdelen af den danske befolkning sidde ved fjernsynet og se et afsnit af den danske serie Sommer.

Ingen kommentarer: