søndag, maj 20, 2007

Kr. Himmelfartsferie


Denne miniferie begyndte med et møde i Skive onsdag kl. 13.30 med en af statsministeriet udsendte vedr. kvalitet i den offentlige sektor. Dette var o.k.
da det er vigtigt at så mange brugere som muligt bliver hørt. Det skal også gerne munde ud i at det bedste rundt omkring bliver standard for alle steder, så som plejehjem, bosteder, børnehaver og beskyttede boliger.
Derefter var der 3års fødselsdag i Thinggade som blev fejret på behørig vis, startende med kaffebord kl. 16 og derefter middag. Vi havde besluttet at overnatte hos Sune, så næste morgen deltog vi også i fællesmorgenbordet, det var en god og hyggelig fest med masser af snak.
Rødtjørnen på billedet er fra haven der, den er meget længere fremme end vores, men der er altså også meget mere koldt herude på landet, men nu varer det heller ikke længe inden vores er helt rød. Vel hjemkommen torsdag blev der arbejdet lidt i haven og ellers hygge og afslapning.
Fredag stod i rengøringens tegn, hvilket også var tiltrængt, samt tømt ud i snavsetøjskurvene, det var dejligt for alt tøjet kunne tørre udendørs, så den dag gik også godt. Lørdag havde Poul Erik aftalt med sin far at der skulle indkøbes elektrisk køretøj, da han har solgt sin bil og ikke mere er særlig sikker i trafikken, så han drog afsted kl. 8.30 men desværre var der lørdagslukket hos forhandleren, så der må endnu en tur til meget snart, da det jo er nu han skal have købt en elscooter for at få glæde af den hele sommeren.
Jeg brugte dagen på at lave kryddersnaps, kryddersalt, samt saltatdressing med krydderurter, da alle nu er i rigtig god vækst, samt en kold rabarbersuppe, for rabarberne er bedst her først på sæsonen inden der er andre ting at tage af.
Efter vi havde spist aftensmad rundede vi så lige haven en tur sammen, og opdagede desværre at vi har fået iberiske skovsnegle i vor urtehave, det er rigtig træls, men der blev straks sat ind med bekæmpelse, d.v.s. opsamle snegle og overhælde dem med kogende vand. Det vil så nok være et dagligt ritual i den nærmeste tid, så vi måske kan få grøntsager selv. Vi har også læst om et sneglebekæmpelsesmiddel, det skal der nok også investeres i.
I dag, søndag, bliver der nok også lavet lidt i haven, men eller skal det bare være en rolig dag, så vi er klar til en ny arbejdsuge.

Ingen kommentarer: