søndag, juni 17, 2007

Endelig

Endelig lykkedes det, at få et skud af en tårnfalkeunge i kassen. Det er nu tredie år der er unger i kassen, men det er første gang vi kan fotodukumentere det. Billedet kunne være af en bedre kvalitet, men pyt, her er er den så. Vi ved ikke hvor mange unger der er, men vi har set to og tror at der er flere. Det er ret forunderligt med den kasse, der gik kun ca. 1 uge efter den var opstillet før et tårnfalkepar var indflytningsklar, og siden har der altid været liv omkring kassen, selv om en fuglespecialist fnyste hånligt og sagde " I tror da ikke selv på at der vil bo falke i så åbent et landskab", men det ville der gerne.
I går skete det så endeligt, der faldt 17 mm regn, og der loves mere, det glædes vi over for det er rigtig godt for haven, som efterhånden var en trist affære at se på. Håber på en del mere den næste uge, og derefter sol og varme igen et godt stykke tid.
Der ryddes op i udhuset, for i næste uge begyndes installation af solvarmeanlæg, så der skal gøres plads til lagertank indedørs ved siden af stokerfyret. Vi håber på at stokeren kan være slukket 5 mdr. om året og at solen så kan dække vores varmtvandsbehov. Det bliver spændende at se hvordan det går.

Ingen kommentarer: