tirsdag, januar 01, 2008

2008 er begyndt


Så skriver vi den 01.01.08. Et nyt år er begyndt, hvad det bringer er der ingen som ved.
Vi så nytårsgudstjeneste i fjernsynet, hvor Johannes Møllehave talte meget om tid. Fortid, nutid og fremtid. Tid kan ikke defineres og hans udlægning var rigtig god, men det er nu altid til stor glæde at høre på ham.
Vi tilbragte en stille nytårsaften her på matriklen sammen med Sune og Jensen, så fjernsyn fik lidt rødvin og champagne og kl. 24.00 var vi selvfølgelig ude for at skyde nytåret ind. Vi kan godt på fyrværkerimængden se at der er flyttet mange unge mennesker ind i husene herude på landet, for der var rigtig meget flot fyrværkeri. Jensen tog det med ophøjet ro, men ved midnat blev han ret forvirret, da der skete så meget, så vi valgte at lade ham blive indendørs.
I dag skal vi så have Sune kørt hjem, da han skal begynde i skolen den 2. januar. Sussi skal hentes ved toget, og hun tager så hjem i morgen, så der vil nok blive lidt stille i huset når de begge er taget af sted.
Vi har begge fri i morgen, så er der nok basis for lidt rengøring og der kan nok også blive tid til at lytte de nye CD'er som var i pakkerne juleaften.
Der skal også tænkes lidt fødselsdag, da Poul Erik jo har fødsesdag allerede her den 9. januar, og hans familie er inviteret til at deltage i den, men vi når det alt sammen, der er jo ingen julepynt som skal fjernes i år og ellers er der jo så mørkt i denne tid, så ingen vil se om der er lidt nullermænd i krogene.
Nytårsfortsætter er der ingen af, da de som regel kun holder få dage ind i det nye år, og vi er nu blevet så gamle, at vi har indset at det ikke er nemt at lave om på dårlige vaner og det meste vel også er i orden som det er.

Ingen kommentarer: