fredag, oktober 31, 2008

Det var den oktober








Ja, så er vi nået til sidste dag i oktober måned, nattefrosten er sat ind, så dette er den sidste buket dahliaer i dette år, nu har frosten taget resten. Planterne skal nu graves op og gemmes til næste år, hvor de sammen med nogle nye, som skal indkøbes til foråret, gerne skal give mange buketter til at pynte op med. Det er nok også snart tid til at tage springvandet op af havebassinet og frøerne skal gemmes indendørs til næste forår.Det var ellers en smuk morgen, med et let rimlag på plænen, hvor der er ved at være et pænt lag blade, som skal samles og bruges til vinterdække af frostfølsomme planter.
Rent vejrmæssig har oktober ikke været noget at råbe hurra for, da der har været meget blæst og regn, der er kommet 95 mm nedbør her på matriklen, men der har også været gode dage med sol og blå himmel, disse har vi nydt, men vi glemmer nok hurtigt de gode dage, når der så kommer en dag hvor det bare står ned i stænger. Jensen nyder dagen i dag, hvor der er godt vejr, så han ligger ude på terassen og ser på fuglene, som nu har travlt med at fourage på de forskellige fodersteder rundt i haven.
Nu må vi så se, hvad november byder på, der skal nok tages lidt hul på juleforberedelserne, da vi plejer at have ordnet nogle af juletingene inden Sunes fødselsdag den 29. nov.

Ingen kommentarer: