lørdag, juni 13, 2009

Så er det stoppet





Her til morgen skinner solen fra en skyfri himmel, og det er dejlig oven på det sidste døgns silende regn. Ikke fordi der skal klages for haven har haft godt af de 38 mm der er faldet her på matriklen. Alligevel er det dejligt at nu hvor weekenden har ramt, skinner solen.
Der kigges på lavendlerne hver dag, for det kan ikke var længe før der er helt blåt i bedet, og en dejlig duft vil brede sig på terrassen, bierne vil sværme rundt derude. Det er sommer.
Vi er ved at gøre klar til at forlade matriklen, da der er aftalt at vi skal holde weekend hos Sune.
Der er forberedt mad, da det er nemmest at forberedelserne er gjort herhjemmefra, vi skal spise pandekager med fiskefyld og til dessert skal vi have kærnemælksfromage med kirsebærsauce.
Jeg er kommet ind i en stime med 70'er madopskrifter, bl.a. fra Karolines køkken, og samtidig giver det tilbageblik på den tid jeg tilbrage på Silkeborg Husholdningsskole.
Må nok se i øjnene at jeg er ved at blive gammel, da man jo altid hører, at fortiden er vigtigt for gamle mennesker, men det er i orden med mig, da der ikke er noget i vejen med gammeldags mad.

Ingen kommentarer: