tirsdag, september 11, 2007

weekenden uge 36-37

















Det har vejrmæssigt været en mærkelig weekend, Fredag startede med almindeligt blandet vejr med sol og blæst, hvilket var i orden da vi skulle en tur til PH Outdoor www.ph-outdoor.dk i Viborg for at hente godt udendørs tøj til Sune, derefter skulle vi have et hurtigt måltid, hvorefter Sune skulle hentes, da han gerne ville tilbringe weekenden her.
Lørdag vågnede vi op til næsten storm og ingen sol, så der var helt klart dømt indedørs aktiviteter, men da de forskellige beklædningsgenstande var afprøvet af Sune, besluttede vi at vi lige så godt kunne aflevere det tøj han ikke skulle have, samt supplere med lidt mere af det som passede godt og som han gerne ville have, så derfor kørte vi igen til Viborg. PÅ hjemvejen besluttede vi os så for en lille tur bl. ud til den forholdsvis nye Put and Take sø ved Nørris, som ligger tæt på Hjarbæk Fjord. Der blæste en pelikan, så bønderne fik deres jord godt og grundigt flyttet rundt. Ind imellem var det faktisk svært at se vejen for jordfygning. Hjemme igen blev der set lidt film og tilberedt mad, så det var den dag.
Søndag derimod vågnede vi op til det mest fantastiske solskinsvejr, så det var bare med at få morgenbadet hurtigt overstået og så komme ud for at nyde dagen. Græsset blev slået, drivhuset blev ryddet for agurker m.m. som er færdige for i år, krukkerne blev nusset, så de forhåbentlig vil berige os med blomstring en rum tid endnu. Der blev nydt kaffe, the samt cola på terassen, og vendt en pind eller to på et strikketøj. Det var pragtfuld at gå og sidde ude i haven uden polarpåklædning, altså alt i alt en mægtig god dag. Natten til mandag kom der et regnvejr forbi, det blev til 9 mm, hvilket også er rigtig godt for haven, da vi om søndagen havde været igang med vanding af nogle planter, som trængte rigtig meget til vand.




Ingen kommentarer: