lørdag, august 04, 2007

Filtning og havearbejde


Da Sussi og jeg havde talt om at vi trængte til en dag med filtning, blev det besluttet at i dag var en god dag til denne syssel, som er rarest at udføre udendørs. Der var lovet godt vejr, så Poul Erik og jeg drog til dukkehuset i Viborg ca. kl. 10.30.
På vejen måtte Poul Erik lige omkring PH-Outdoor, da han trængte til lidt nyt tøj, så det blev indkøbt, derefter gik turen til Overlund Planteskole, da alle Sussis krukkeplanter var døde henover sommeren, og vi ville gerne give hende lidt til at pynte op med.
Vi ankom hos Sussi ca. kl. 12.00 og Poul Erik gik igang med at fjerne diverse ukrudt i den lille gårdhave, samt binde klatreroser op og feje fliser, så der blev så nysseligt. Det vil hun nyde resten af tiden hun skal bo der. Hun rykker nemlig snart teltpælene op igen, og flytter til Odense, hvor hun skal begynde på Syddansk Universitet den 01.09.07.
Vi synes det er lidt mærkeligt at vi nu snart igen er forældre til 2 skolesøgende børn, for Sune skal begynde på en ungdomsuddannelse på Skivefjordskolen den 13.08.07, men det er godt for dem begge.
Dette var et sidespring, men Sussi og jeg fik pakket filtetingene ud på havebordet, og blev enige om at vi begge gerne ville lave hætter til stempelkander, så det gik vi igang med. Da de var færdige, var der stadig lidt tid, til vi skulle igang med forberedelser til aftensmaden, så der blev også filtet diverse blomster og bolde.
Vi nåede det vi ville, og sluttede af med dejlig grillmad, inden vi returnede til matriklen, hvor Jensen blev meget glad for at se os igen.

Ingen kommentarer: