søndag, august 12, 2007

Sommerlørdag del II


Da der nu ikke er så lang tid at Sussi forlader landsdelen, så vi får længere fysisk afstand, måtte vi igen tilbringe en lørdag sammen med forskellige kreative sysler.
Efter at have indtaget vor morgenmad i dukkehuset, kørte vi til Grønhøj Garnlager hvor der blev hentet masser af garn til den næste tids håndarbejdssysler. Der kan strikkes trøjer, toppe, sjælevarmere og strømper i massevis, så nu er det bare at fatte strikkepindene og komme igang.
Da vi var returneret til Viborg blev der linet op ved havebordet i gårdhaven, selv om der drev truende byger forbi, og vi gik igang med at binde lyngkranse til at pynte på dørene både her og der, samt at filte diverse blomster, som Sussi skal bruge en del af til gaver. De bliver monteret på broschenåle, så kan de anvendes på tasker, tørklæder og tøjet efter behag.
Ved 3-tiden faldt der et par dråber regn, så ulden måtte hurtigt pakkes sammen, da det ikke er sælig hensigtmæssig at det begynder at filte i opbevaringsposerne. Vi besluttede at stoppe vore gøremål, indtog et par kopper kaffe sammen, hvorefter jeg kørte hjem til Poul Erik, og til aftensmad kunne jeg så nyde hans veltillavede bålmad.

Ingen kommentarer: