onsdag, august 29, 2007

"tøsetræf"


Så er weekenden med de gamle 67'ere overstået. Det var en dejlig weekend, som jeg desværre ikke kan fotodokumentere, da mit kamera valgte at stå af ca. 1/2 time efter ankomsten, så derfor bare dette ene billede hvor Jane og Anni sidder og ser tænksomme ud (det sker ikke så tit).
Vel ankommet til Skallerup, blev vi indkvarteret på de forskellige værelser, så alle forhåbentlig blev tilfredse, der blev åbnet for vin og chips, og snakken kom straks igang. Der blev lavet aftensmad, dækket bord, og åbnet mere vin og snakken fortsatte, krydret med diverse tyske sange, som Rønne har lært os til bevidstløshed. Klokken et eller andet blev der til til en dukkert i Vesterhavet for nogle, mens andre åbnede mere vin, Bailey og whisky og der blev snakket. Der skulle også laves kaffe, men ups ingen filterposer, men en ituklippet karklud dur også som kaffefilter, så der kunne også indtages Irish Coffee. Sengetid blev mellem kl. 1.30 og 4.30, så nogle var ikke så friske næste morgen, men alle kom da op og der blev indtaget morgenmad. Så var der tid for en "morfar" for nogle og andre snakkede. Ca. kl. 12.00 blev alle enige om en fællestur til Lønstrup, hvor alle butikker blev frekventeret, og der blev indkøbt forskellige ting, bl.a. råvarer til aftenmaden. Vi returenede til Skallerup, spiste klap-sammenmadder, og begyndte forberedelser til aftensmaden, og så blev der åbnet vin og snakket. Efter maden forflyttede vi os til sofaer og stole, sang forskellige sange fra vor skoletid, snakkede, åbnede for mere vin, Bailey, whisky og Gajolshots. Der var også rigeligt med kiks, chips, slik og druer og der blev brygget kaffe i spandevis.
Sengetiden blev ikke så sen som den foregående dag, da der var en vis mathed over selskabet så mellem kl. 24.00 og 2.15 blev der ro.
Dagen efter startede igen kl. ca. 8.30, morgenmaden var ikke speciel fælles, men alle fik da mad, og de mest friske var i "mudderbad", andre gik tur og resten snakkede igen.
Igen klap-sammen-madder til frokost, så oprydning og derefter afgang hjem.
Indimellem al snakken var de fleste ved havet flere gange, måske for at få ro og tankerne på plads, men der blæste en pelikan ved Vesterhavet denne weekend, så man var også godt sandblæst efter sådan en tur.
Det var en god og hyggelig weekend, det er rart at få lov til at føle sig som en 17-årig igen en gang om året.
Ser frem til næste år hos Anni den sidste weekend i august.

Ingen kommentarer: