Man skal da være et skarn, hvis en midt i ugen fridag ikke nydes i fulde drag.
Vejret er tilpas omkring 24 grader, lidt skyet, så der kan tilbringes tid både uden- og indedørs.
Vel opstået fra sengen i tipien kl. ca. 7.30 blev vaskemaskinen startet, da der er en del som skal køres igennem idag, og der er perfekt tørrevejr, så den må køre på overtid. Derefter blev krydderurtebedet rundet, og der blev plukket endnu en portion urter til the, som nu tørrer i ovnen ved sagte varme. Inspireret af Liselottes blog blev der gjort et godt indhug i ananassalvien, som nu står og snurrer på sagte varme sammen med 5 dl. vand og 500 g. sukker, så jeg håber der bliver en god sirup af af dette.
Rundede så fryseren for at blive inspireret til aftensmad, og der var 2 lammecuvetter, som nu ligger i marinade af rødvin-hvidvinseddike-acaciehonning-chilisauce-salt og peber.
Derefter gik jeg igang med en alternativ taziki, som består af:
2 agurker (flækket og fri for kerner, finrevet)
1 stort løg (finthakket)
3 fed hvidløg (finthakket)
50 g sorte oliven (grofthakket)
Alt blandes i ca. 2 dl. græsk youghurt samt 2 spsk. olivenolie.
Smages til med friskkværnet peber og groft salt.
Trækker et par timer i køleskab før servering.
Jeg vil så lave en pastasalat med peberfrugter- agurker og tomater og servere dertil.
Nu skal der lige plukkes et par bundter orenano, som skal hænges til tørring, og derefter bliver det nok lidt strikketøj i havestolen.
Jensen og jeg har også været en tur ved Ulbjerg Klint, hvor vi fik en dejlig gåtur og fandt nogle hulsten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar