søndag, oktober 14, 2007

2. weekend i oktober

Så er denne weekend næsten brugt. Vi er lige returneret her til matriklen efter besøg hos Sune, han havde inviteret på aftensmad, Irish coffee og overnatning. Så i går ved 16.30-tiden blev dyner, Sussi og Jensen pakket i bilen og vi drog afsted. Vi tilbragte nogle gode timer sammen, med spil, musik og fodboldlandskamp uden lyd, da der kun er en her i familien der gider se sport, men det kunne ogå være lige meget da det var total fiasko for Danmark. Vi fik alle en god nattesøvn selv om der er temmelig livligt på gaden udenfor, og det var også et værre svineri vi blev mødt af derude på den første hundeluftningstur til morgen. Når man sådan går rundt blandt diverse uhumskheder på gaden, priser man sig lykkelig over at bo på landet, selv om der da indimellem godt kan være en ret stram lugt af gylle, men det er da trods alt ikke hver weekend.
Poul Erik er igang med at male vægge, og jeg skal så småt til at tænke på aftensmad, så vi kan blive færdige med dagens gøremål i god tid inden vi rammer sofaen for af se Forbrydelsen på TV'et i aften, og så blive klar til den nye arbejdsuge, som heldigvis bliver kort, da der er dømt ferie sidst på ugen.
Der loves dejligt efterårsferievejr, og det skal der ikke klages over, da børnene kommer hjem fra onsdag, og vi har planer om at tilberede nogle måltider på bål i haven.

Ingen kommentarer: