onsdag, oktober 31, 2007

31. oktober i haven


















Så er der allerede igen gået en måned. Oktober slutter idag, den er gået hurtigt. Tiden er brugt på forskellige gøremål både ude og inde. Der er blevet malet på loftet. På fredag kommer der nyt gulvtæppe på, og gardinerne er sendt til syning. Vi skal have fundet ud af noget opbevaring, reoler eller andet, så vi kan komme videre med at "rydde op i vores liv". Ikke fordi vi har læst bogen og er hoppet på Feng Shui bølgen, men der er blevet samlet og gemt meget gennem 32 år her på matriklen. Så derfor synes vi at dette efterår passer perfekt til at se på, hvad der er nødvendig for os at beholde. Jeg kan godt hilse og sige, at det er en stor opgave, så vi må se hvornår vi bliver færdige.
Haven er heller ikke blevet for godt passet i år, jeg ved ikke hvad der er sket med os, men de vigtigste ting er da gjort. Vintergrøntsagerne er taget op, plænen er klippet for sidste gang, vi har fået gravet stauderne op, men mangler stadig at plante aflæggere i et nyt bed. Drivhuset skal også snart tømmes, og den gamle jord fjernes, men der er stadig tomater at hente, så vi venter lidt endnu. Roserne bliver først klippet ned til foråret, så vi kan stadig nyde blomster og knopper.
I går fik vi leveret tørt brænde, så der bliver forhåbentlig lejlighed til at tilberede flere måltider på bålstedet, bare det er tørvejr, passer gryderetter og supper sig selv, så man behøver ikke at opholde sig udendørs hele tiden fordi maden bliver lavet ude, og det smager "sørme" rigtig godt. Der er planer om snarest at lave en gullaschsuppe, som skal snurre på bålet 3-4 timer, med masser af rodfruger og noget godt oksekød.
Dagene er blevet mærkbart kortere, så der ses en del TV, også p.g.a. det forestående folketingsvalg den 13. november. Vi håber så, at der bliver valgt politikere ind, som vil det lidt bedre for størstedelen af den danske befolkning og også resten af verden.
Vi er klar til at møde november.



Ingen kommentarer: