fredag, oktober 12, 2007

Uldne sokker


Så er det igen blevet sæson for at bruge strømper, også hjemmestrikkede uldne sokker, så der er god gang i fabrikationen af disse til både store og små. Udover familien kender jeg også nogle små børn, som gerne vil have hjemmestrik til at varme fødderne i støvlerne om vinteren, så er der også mulighed for at få restegarnet anvendt.
I dag har ellers været en fantastisk efterårsdag med solen højt på himlen, så betyder det ikke så meget at termometeret kun har sneget sig op på 12,5 grader, men jeg må da indrømme at det mest er indendørssysler der trækker.
Der er også blevet forandring i hvad vi spiser, så nu står det faktisk ofte på gode gamle klassikere, som f.eks. frikadeller med rødkål, brunkål, koteletter o.s.v.
Da der var sommer var det mest lettere mad, som blev tilberedt ofte med ris, pasta og brød som tilbehør. Nu tages oftere kartofler, kål og porrer i brug.
Der er lige blevet indkøbt maling til at male Sussi's gamle værelse her i huset, så mon ikke der skal begyndes på det her i weekenden, så bliver værelset forhåbentlig mere brugeligt i dagligdagen. Men som vi alle ved, vokser træerne ikke ind i himlen, så vi må se hvor meget der nåes.

Ingen kommentarer: